Tuinhuizen op maat

 

Bent u opzoek naar een nieuw Tuinhuis, Schuur, Blokhut of Overkapping? Komt u niet uit met de maten van standaard afmetingen of heeft u specifiekere wensen dan momenteel aangeboden wordt? Alle oplossingen op bovenstaande problemen lost u op bij Prins houthandel. U kunt snel en eenvoudig bij ons uw nieuwe tuinhuis, schuur of blokhut laten ontwerpen, aanschaffen en laten monteren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u niet het juiste tuinhuis voor de juiste prijs bij ons kunt aanschaffen. Hieronder vindt u de voor- en nadelen van een maatwerk tuinhuisje.

3D-configurator – hoe het werkt!

 

   

Stel je eigen tuinhuis samen

Hier links heeft u 2 configurators waar u in 3D een tuinhuis kan ontwerpen. Let op: de configurator werkt niet op de telefoon.

– U kunt zelf de afmetingen bepalen
– U kunt zelf uw ramen en deuren uitkiezen en waar deze geplaatst moeten worden.
– U kunt zelf de wanddikte bepalen
– Optioneel kunt uw tuinhuis laten impregneren voor een langere levensduur
– Impregneren kan wel tot in verschillende 5 kleuren
– U kunt zowel een binnen- als buitenvloer toevoegen
– U kunt een buitenverblijf, garage, veranda, blokhut of overkapping ontwerpen
– Op deze manier ontwerpt u zelf uw compleet eigen blokhut
– Prijsniveau ligt over het algemeen iets hoger dan bij de standaard tuinhuizen
– De levertijd van maatwerk tuinhuizen is ongeveer 6 tot 8 weken

 

 

Als u langer van uw blokhut wilt genieten zonder er in de nabije toekomst verder onderhoud aan te hebben adviseren wij om het hout onder keteldruk te laten impregneren. Door het impregneren wordt levensduur aanzienlijk verlengt. Op basis van keteldruk impregneren is de levensduur van uw blokhut doorgaans 15 jaar. Door het tuinhuis na verloop van tijd te beitsen en tevens goed te laten ventileren blijft het hout langer mooi.

Het samenstellen van uw eigen tuinhuis wordt door middel van ons programma zeer eenvoudig. In een mum van tijd heeft u uw eigen tuinhuis ontworpen. U kunt beginnen door een sjabloon te kiezen. Dit kan zowel een al bestaand tuinhuis zijn die u vervolgens aanpast of een compleet nieuw, nog niet bestaand, sjabloon. U kunt uw tuinhuis groter of kleiner maken, uit verschillende daktypes kiezen, ramen en deuren toevoegen, behandelingen kiezen.

Mocht u er zelf niet uitkomen helpen wij u graag bij ons kantoor in Purmerend verder zodat ook u, net zoals zovelen voor u, het perfecte tuinhuis in de achtertuin heeft staan.

Tevreden klanten

Hieronder enkele projecten van Prins Houthandel eigen bouw.
Gemaakt van Douglas hout, red cedar hout of geimpregneerd hout.
Kom langs in de showroom en laat u inspireren.